Key Experts Group обединява екип от PR консултанти, маркетингови експерти и специалисти в областта на рекламните и визуалните комуникации, които не спират да търсят идеите и историите, от които всеки бизнес, бранд и репутация имат нужда, за да постигат целите си и да се развиват устойчиво.

Мисията ни е да изграждаме мостове, които свързват – идеи и сърца, послания и емоции, съмишленици.
За да предоставяме стратегическо комуникационно планиране и безупречно изпълнение, които създават допълнителна стойност за клиента, отдаваме пълното си внимание на всеки проект и влагаме целия си опит и знания, за да надминем и най-смелите очаквания.

От създаването на Key Experts Group през 2005, сме реализирали успешни проекти във всички области на публичните комуникации и не спираме да се развиваме, правейки нещата, които имат значение не само за брандовете, за които работим, но и за хората, които те докосват.

Вярваме, че винаги има по-добра идея и по-добър начин. И не спираме да ги търсим.


Принципът, че всички неща се създават два пъти – първо във въображението ни, а след това и в действителността, се отнася до всичко, което правим.

Всеки проект започва с визия – визията на бранда, на бизнеса, и най-важното, визията за очаквания резултата. Това е моментът, в който се случва планирането, проектирането, дизайна и мечтаенето.

Процесът продължава с още планиране и дефиниране на задачи, инструменти и канали и фанатичен контрол върху комуникационните тактики, необходими за реализацията на всеки проект.

Обичаме да измерваме и оценяваме и анализираме всеки резултат като използваме различни методи, за да вземем ценното от всеки опит и да го превърнем развитие. Така разбираме успеха.


Key Experts

keg-web-desi-01

Десислава Пантелеева

Founder&CEO

Десислава Пантелеева има 15 години професионален опит в областта на корпоративните комуникации, Public Relations и управление на корпоративната репутация.

Преди основаването на Key Experts Group през 2006, заема друга предизвикателна позиция – управляващ директор на една от най-големите PR агенции в България, M3 Communications Group, Inc. и участва активно в създаването и лицензирането на първия център за професионално обучение по PR, маркетинг и бизнес комуникации M3 Communications College като негов първи изпълнителен директор.

Като изпълнителен директор на Key Experts Group отговаря за ключовите проекти на компанията, за цялостното управление и качеството на предоставяните услуги, както и за собствените иновационни проекти като online календара на събитията в България EVENTS.bg, който KEG развива самостоятелно от 2008. Има магистърска степен по журналистика и връзки с обществеността от СУ „Св. Климент Охридски“ и магистърска степен по бизнес администрация от COTRUGLI Business School.

dpanteleeva@k-e-g.eu

keg-web-radi-01

Радостина Генова

Senior PR Expert

Радостина Генова е PR консултант с над 10 години опит в областта на публичните и маркетинговите комуникации и успешна кариера, покриваща правителствения, не-правителствения и корпоративния комуникационен мениджмънт.

Преди да се присъедини към екипа на Key Experts Group през 2010, управлява комуникационната програма, подкрепяща политиките за превенция на ХИВ/СПИН и контрол на туберкулозата в страната, реализирани от програми към Министерство на здравеопазването и финансирани от Глобален фонд за борба срещу СПИН, туберкулоза и малария. Отговорностите й като PR мениджър на проекта включват цялостно планиране и управление на националните АНТИСПИН кампании.

Компетенциите й покриват всички аспекти на Public Relations – от стратегическото планиране и консултиране, през професионалното изпълнение, до оценката на резултатите. Има магистърска степен по журналистика и връзки с обществеността от СУ „Св. Климент Охридски“.

rgenova@k-e-g.eu

keg-web-nadya-01

Надежда Павлович

Senior PR Expert

Надежда Павлович има над 10 години опит в работата с медиите, 8 от които като PR консултант.
Преди да се присъедини към Key Experts Group е водила проекти в сферата на корпоративните комуникации с фокус петрол и газ, енергиен сектор, също така ИТ и автомобилна индустрия.

Компетенциите й покриват всички аспекти на Връзките с обществеността – планиране и консултиране, управление и координиране и оценка на крайните резултати. В работата си е консултирала компании за цялостната им PR стратегия – вътрешни и външни комуникации, корпоративна социална отговорност, кризисни комуникации, дигитални комуникации, събития и др.

Има магистърска степен по английска филология от СУ „Св. Климент Охридски“.

npavlovitch@k-e-g.eu

keg-web-rosi-01

Росица Златилова

PR Expert

Росица Златилова работи в областта на връзките с обществеността над 8 години. През това време се занимава с корпоративни комуникации, комуникации в областта на публичния сектор и бранд комуникации.

Преди да се присъедини към екипа на Key Experts Group, Росица работи като пресаташе на Британско посолство София, по инициативи на Британски съвет България, целящи популяризиране на науката, проекти към няколко ПР агенции в Лондон и за клиенти във фармацевтичната индустрия в ПР агенция в София. Била е част и от екип, организиращ визити на високо ниво в чужбина.

Завършва „Връзки с обществеността“ във Великобритания, след като спечелва стипендия в областта на комуникациите.

rzlatilova@k-e-g.eu

keg-web-eli-01

Елеонор Генова

PR&Event Expert

Елеонор Генова има 6 години опит като event & production мениджър, участвала е в редица успешни сътрудничества с международни PR и маркетинг специалисти във връзка с мащабни кампании в сферата на музикалната индустрия и събитията на живо. Между 2009 и 2012 година е мениджър връзка с артисти на фестивалът Spirit of Burgas и е организирала редица други големи събития в България и на Балканите. През 2012 година съосновава независима компания за организиране на концерти, която се занимава и с популяризирането на музикални събития. През 2015 година създава първата успешна масирана кампания във връзка с социално изолирани групи, в частност проблемът с бездомните в България, както и  създава мрежа от неправителствени и правителствени организации. Допълнително, в свободното си време пише статии за онлайн издания. Уменията й покриват всички елементи от планирането и изпълнението на комуникационни проекти – от креативно изграждане на кампания до нужното за техническата й реализация. Завършила е „Масови комуникации“ в Нов български университет.

egenova@k-e-g.eu

keg-web-vesi-01

Весела Динчева

Branding&Production Expert

Весела Динчева има 9 годишен опит в областта на маркетинговите и рекламните комуникации и множество успешно реализирани бранд проекти и кампании за водещи български и мултинационални брандове от различни индустрии.

Преди да се присъедини към Key Experts Group, управлява ключовите клиенти и проекти на eдна от водещите агенции, лидер в предлагането, вноса и производството на рекламни материали и сувенири. Със своите познания и опит с технологичните процеси, свързани с производството на рекламни материали, Весела е продължение на творческия потенциал на екипа и амбицията на Key Experts Group да предлага както добри идеи и планиране на комуникационните процеси, така и качествено изпълнение на всеки проект и безупречна изработка на всеки елемент, носещ посланието на бранда. Има магистърска степен по управление на масови комуникации от Нов Български Университет.

vdincheva@k-e-g.eu

keg-web-iva-01

Ива Хлебарова

Creative Director

Ива Хлебарова е художник и специалист в областта на графичния и уеб дизайн. Преди да се присъедини към Key Experts Group, работи като арт директор на студио за реклама и дигитални комуникации, където отговаря за всички творчески услуги. Компетенциите й покриват всички аспекти на визуалните комуникации, графичния и уеб дизайн – от създаване на запазен знак (лого) и цялостна корпоративна идентичност, през брандинг, рекламни материали и кампании, до уеб дизайн и изграждане на интернет страници и създаване на различни мултимедийни продукти. Като творчески директор на Key Experts Group, Ива отговаря за цялостната творческа стратегия на компанията – за интегрирането на разработваните от екипа идеи, проекти и кампании със запомнящи се визуализации и за реализирането на изключителни творчески продукти. Има магистърска степен по Плакат и визуална комуникация от Национална Художествена Академия.

ihlebarova@k-e-g.eu

keg-web-zlati-01

Златина Теофилова

Graphic Designer

Златина Теофилова е възпитаничка на Националното училище за изящни изкуства „Илия Петров“, където получава диплома за професионална квалификация за художник график 3-та степен. Тя продължава образованието си в Националната художествена академия, където завършва бакалавърска степен по „Рекламен дизайн“.

Преди да се присъедини към екипа на Key Experts Group, Златина работи като графичен дизайнер в списание „HiComm“ и като специалист дигитални изкуства на длъжност Digital Compositor в една от най долемите на Балканите компания за визуални ефекти: Worldwide FX. Има кредити за няколко филми: Mechanic: Resurrection (2016), London Has Fallen (2016), Albion: The Enchanted Stallion (2016), и Criminal (2016).

zteofilova@k-e-g.eu

 

Обновена Медия Мониторинг система!

Наскоро обновихме онлайн платформата за медия мониторинг и предлаганите услуги, свързани със следенето и анализа на медиите, за да предложим най-добрите анализи и отчети на медийното присъствие.